Auto bandenwissel Puttershoek

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij TOP Van der Veer Puttershoek

Wij bieden alle autobanden flink scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te vervangen. Wij hanterem over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Puttershoek?

In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. TOP Merkspecialist Van der Veer Puttershoek beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Winter bandenwissel Puttershoek

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert TOP Merkspecialist Van der Veer winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Puttershoek. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt TOP Merkspecialist Van der Veer Puttershoek zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt her rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt de zomerband aanzienlijk minder geluid dan de winterbanden.

Banden merken

TOP Autobedrijf Van der Veer biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Puttershoek bent u bij Van der Veer op de juiste plek!

Autobedrijf Van der Veer is TOP Merkspecialist in Hyundai en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Puttershoek.

Maak nu een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

078 676 1122 john@autobedrijfvdveer.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 078 676 1122

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×