Tankstation & Carwash

Autobedrijf van der Veer Puttershoek

Bij ons kunt u van maandag tot vrijdag van 7.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 17.30 uur terecht in onze wasstraat en ons Shell tankstation te Puttershoek!

Shell Puttershoek

Shell Tankstation & Shop

Kwaliteit telt. Ook als het gaat om brandstoffen. Bij ons verzekert u zich van benzine, diesel of LPG van de beste kwaliteit. Dit heeft niet alleen een gunstige invloed op de levensduur van uw auto, motor, bestelwagen, bromfiets of vrachtwagen, maar de kwaliteit van de brandstof zorgt er ook voor dat u langer door kunt rijden op één liter. Zo vallen onder de streep onze scherpe prijzen nog gunstiger voor u uit! Als ons tankstation is gesloten kunt U bij pomp 3 en 4 tanken met uw betaalpas (geen LPG).

Shell Shop Putterhsoek

Wasstraat Puttershoek

In onze wasstraat in Puttershoek krijg je altijd een stralende auto. Snel en gemakkelijk. Combineer je bezoek aan het tankstation of onze showroom met een tankbeurt!
Wil je liever zelf je auto wassen? Onze wasboxen zijn goed uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen en aan het water toegevoegde producten om je auto te wassen en de lak van je auto te beschermen. Voor het schoonmaken van het interieur, kun je gebruikmaken van de aanwezige stofzuigers.

Route

Wasstraat Puttershoek

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

078 676 1122 john@autobedrijfvdveer.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 078 676 1122

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×